TIĞ İŞİ BEBEK BATTANİYE NASIL YAPILIR SORUNUN CEVABI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok kolay gösterişli bir bebek battaniye nasıl yapılır sorusuna yanıt olarak yapılış aşamasını anlatan bir video paylaştım.

Sizler için hazırladığım bu güzel bebek battaniye modeli sizlerinde beğeneceğini umarım.

Değişik ve güzel bir tığ işi olarak sizlere ne yapabiliriz ile ilgili bilgi vereyim .

bebek veya kendinize yelek yapabilirsiniz bebekler içinde yaparak bir kombin oluştura biliriz yelek, veya hırka  şapka patik ve battaniye olarak tam takım olsun diyerek bu örneği kullanabilirsiniz.

Fıstıklı bu güzel modeli diğer modellerde olduğu gibi bu modeli de sadece battaniye olarak bırakmayalım diye fikrimi sizlere paylaşıp sizlere fikir olsun istedim.

Arkadaşlar her model gibi örnekleri her örgü de kullanarak değişik örnekler yapabiliriz yine bu güzel ve kolay model gibi modellerden fikir edinmek isterseniz sayfama bakarak fikir edine bilirsiniz.

renkleri ile harika bir battaniye model oldu sizlerde değişik ip kullanabilirsiniz eğer isterseniz bu renklerde çok güzel oldu yada daha fazla renkler de kullanarak değişik gök kuşağı olsun deneyin derim.

BU modeli ,isterseniz tek renkle yaparak kendinize yelek örebilirsiniz bu modeli beğenip yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.