İKİ RENK İLE TIĞ İŞİ ÇOK KULLANIŞLI BİR ÖRNEK HANGİSİ DİYE SORANLARA



Sevgili örgü sevenler yine çok amaçlı kullanabileceğiniz bir örnekle devam edelim ve yapılışından bahsederek de fikir olsun.

Sıralı kolay bir modeli isterseniz lif yapın isterseniz bebekler için battaniye olarak örün yani bu tığ işi örneği de diğer örneklerden bahsettiğim gibi görmek istediğimiz her yerde güzel olacaktır.

Battaniye olarak isterseniz tek renk kullanın isterseniz renkli olsun yapabilirsiniz .

Sayfamda bir çok modelden bahsederim ki renkler uyumu diye evet bu örnek yapılışlar da renkler örneği ön plana çıkarır diye bu modelde görüyor olmalısınız gerçekten renklerin uyumlu olması görsel olarak her zaman dikkat çeker diye düşünerek fikrimi paylaşmak istedim.

Değişik örnek bakalım yapmak için fikrimiz olsun diye düşünürseniz sayfamda bir çok modeli s,izler için hazırladım ve sizlere sundum sayfamı ziyaret ederek bir çok örnekten değişik görsellerden fikir edinebilirsiniz .

Bu model ile lif de çalışarak değişik örneğiniz olur zaten bu modelin yapılışını anlatan video lif olarak anlatım yapıyor ve bende sizlere neler yaparız sorusu için fikrimi sizlere paylaşmak istedim.

kenar yapılışı

Ben her zaman şunu söylerim bazı örnek çalışmalarını video anlatımını sizler örnek olsun diye sonuna kadar izleyip yapılışını öğrenmek ve uygulaması kolay diye bahsederken bu model de olduğu gibi siz başka model olarak çalışarak değişik örnek yapabilirsiniz lif de kalmasın derim.

şimdi bu güzel örnek çalışmasını beğenip yapmak isteyenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.