ERKEK ÇOCUK ÖRGÜ MONT YAPILIŞ ANLATIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir erkek çocuklar için bir mont çalışmasını hazırlayıp sizlere yapım aşamalı video paylaştım.

Tam detay olarak yapılışı anlatan video sonuna kadar izleyerek yapacağınızı düşünüyorum .

Değişik detayla çalışılmış olan mont modeli sizlerinde beğeneceğini umarım değişik çalışma tekniği olduğu bu mont modeli sizlerde renk değiştirerek erkek çocuklar için çalışabilirsiniz her renk ile çalışabileceğiniz tek renkli model .

Arkadaşlar bilindiği gibi erkek çocuklar için pek model seçeneği olduğunu düşünüyorum fakat istersek işte değişik örnekli bir çalışma mont olarak sizlerde bu model ile fikir edinerek yapabilirsiniz.

Kışlık olarak kalın iple çalışabilirsiniz tam bir mont havası var benim gibi sizlerde beğeneceğini düşünerek bu güzel modeli sizlere paylaşmak istedim.

Modelde san ki şerit var gibi hava veren bir örnek ve ikili düğmeler ile tam mont havası var .

Yakadan başlayarak ve bütün çalışabilirsiniz çok kolay ve her kesin örgü olarak yaptığı bir haruşe örgü ile aralarına şerit oluşturacak ters örgü ile bölünen bir görsel oldu sizlerde bu kolay modeli yapmak isterseniz yapım aşaması olan video izleyerek yapabileceğinizi umarım.

Yine değişik örneklerden fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır .

Bu güzel erkek mont hırkayı yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.