YARİM AY ÖRGÜ MODELİN DETAY ANLATIM TARİFİ



Merhaba sevgili örgü severler bugün sizlere çok güzel yarım ay örgü modeli Örneğin yapılışı ile ilgili video hazırladı.

Birçok yerde kullanabileceğimiz çok amaçlı olan bu yarım ay örgü modeli örneğini sizlere yapılışı olan videoyla izleyerek güzel de daha da kolay yapacağınızı düşünüyorum.

Arkadaşlar bu örgü modeli hırka yelek şapka atkı bebek battaniyesi bebek örgüleri de kullanabileceğiniz çok güzel çok kolay yapılışı olan bu örneğimiz sizinle paylaşmak istedim.

Bebek battaniyesi olarak yapacak olursanız etrafına yarım ay örgüsünü yaparak çok güzel bir model olacağını düşünüyorum.

Hangi İsveç çalışmamız gerekiyor diye sorunuz olursa arkadaşlar istediğiniz gibi kullanabilirsiniz video anlatımlarında bahsettiğim gibi Kalın ip ve ince iple çalışmalarınızda sayıların ve yerlerin nasıl değiştiğini sizleri anlattın izlediğinizde birçok fikir edinebileceğiniz bilgi verdiğimi düşünüyorum.

Umarım Sizler de bu düşünceleri meyve anlatımlarından memnun kalacaksınız yorumlarınızı ve beğenilerinizi bekliyorum sayfamda birçok paylaşımda oldum örgü modelleri ve tasarımları Sizlere fikir olsun istedim.

Model konusunda sizlere yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

YARİM AY ÖRGÜ MODELİN TARİFİ
YARİM AY ÖRGÜ MODELİN TARİFİ

Değişik modellerde tasarımlarından haberdar olmak isterseniz sayfama üye olarak kanalım olan örgü tarifleri abone olarak paylaşımlarından haberdar olursunuz.

Bu örgü yerim örneği model olarak bir bebek şapkası patik olarak da çalışabilirsiniz.

Bu örneği çalışmaya başladığınızda nereye uygulayacağınız Sizlerin de zevkine göre hareket edeceğini düşünerek Birçok yerde kullanacağınızı düşünüyorum.

Sayı olarak vermek istemedim Bir önceki yorumlarım da bahsetmiştim küçük bir parça da deneyerek mezüre yardımıyla ne yapacağımıza karar verince ölçümüzü önümüze ölçüp kaç ilmek atacağımızı oradan bulabiliriz.

BU güzel yarım ay örneği mi yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.