soğan kabukları sakın atmayın bilginiz olsun



Sevgili hanımlar bu sayfama değişiklik yapıp sizlere soğan kabuklar ile ilgili nelere iyi gelir bakalım ve bizde çiçek sevenler fikir edinelim dedim ve video paylaşmak istedim.

Arkadaşlar evde veya balkonda harika görünen bir bitki veya çiçek seviyorsanız bu video izleyerek soğan kabuğu nelere iyi gelir bakin ki sizlerde bu soğan kabuğunu düşüncesizce atmayın .

KIŞIN SOĞUKLARDA BALKONDA  baktığınız çiçekler soğuk havalara daha dayanıklı olsun diye soğan suyu yapmanızı öneririm zaten yapılış olarak çok bir şey yok sadece kullandığımız soğan kabuklarını soyup çöp yerine suda beklet çiçeklere dökmek bu kadar kolay fakat faydalı .

Sadece çekler için değil soğuk havalarda öksürük ve balgam için bire bir faydalı ve öksürüğü hemen kesen bir kür daha sizlere fikir olarak paylaşayım  BU bilgi olarak sizlere hem çiçeklere kabuğunu kullan fayda gör hem kendin öksürüğün için kür yap sizlere fikir amaçlı paylaşıyorum bilgi olsun kolay gelsin.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.