ÇOK GÜZEL KESE LİF MODEL ÇALIŞMASI İLE VİDEO ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik kese lif modelinin yapılışı anlatımı ile görselini sizlere hazırladım ve paylaşıyorum.

Bilindiği gibi lif çalışması Yıldız tekniği ile Fıstıklar dan oluşmaktadır.

Her lif modeli kendine öz renk geçişleri ile çok güzel ve değişik görseller sergilemektedir.

Sayfamda birçok lif modeli paylaştım her biri kendine özgü renklerin uyumları yla çalışılmış bir çok model mevcuttur.

Değişik modeller ve değişik çalışmaları değerlendirir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Arkadaşlar lif modeli çalışmaları fıstık çalışmasıyla ve Örümcek çalışma yaparak değişik bir görsel sergileyen Sayfama ve kanalıma abone olarak diğer paylaşımlarım dan ve yeni güzel modellerden bilgi amaçlı bu lif modeli hem çok kolay hem gösterişli bir model olduğunu düşünerek sizlerinde model konusunda fikir  olsun istedim.

Yine değişik modellerden edinmek isterseniz hem sayfamdan hem de kanalım olan olgu tarifleri YouTube kanalımda bakarak fikir edinebilirsiniz.

Örgü Tarifleri
Çiçekli kese lif modeli yapımı Modelimiz için 2 renk lif ipi ve 5 numara tığ kullanıyoruz. Orta kısımdan başlanan modele fıstıklar ve örümceklerle çiçek görünümü veriliyor. Beyaz renk iple çiçek yapraklarının etrafına zincir çekiyoruz. İki tane eş parça yaptıktan sonra kenar oyası ile kese lif,imizi birleştiriyoruz. El girme yerini açık bıraktığımız modele zincirle bir boyun bağı yaparak modeli bitiriyoruz.
Bu güzel lif model  çalışmasını daha tam teknik için video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim tüm tekniği her ne kadar tarif olarak sizlere paylaşsam da görsel bakıp çalışmak daha mantıklı olduğunu düşünerek sizlere fikirlerimi paylaştım şimdi bu güzel kese lif model çalışmasını beğenip yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.