PRENSESİNE ÖRGÜ ETEK MI YAPACAKSINIZ YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel prenses etek modeli ile yapılış anlatımı olan video hazırladım.

Değişik ve çok kolay tığ işi iki renkle çalışılan bir etek modeli sizlerde kız çocuklarınıza yapabilirsiniz çok değişik bir görsel olsun bende sizlere fikir olsun istedim .

Bu tığ işi örgü ile birde bere yaparak harika bir kombin elde ederek prenses kızınız  harika olsun.

Değişil modeller de bu görseli kullanarak tığ işi olarak örnek yapabilirsiniz tığ işi olarak sayfamda ve kanalım olan orgu tariflerinde bir çok değişik örnekler var bakıp fikir edine bilirsiniz.

Sayfamı ve kanalımı takip etmenizi öneririm çünkü en güzel modelleri sizlere sunduğumu düşünüyorum sizlerde yorumlarınızı beklerim.

Arkadaşlar tığ işi ve örgü iki şiş ile o kadar örnek var ki en güzelleri sizlere hazırlıyorum ve yapım aşamalı video ile paylaşıyorum sizlerde sayfamdan yapım aşamalı video izleyerek çok daha kolay çalışacağınızı umuyorum.

Bu örneği kullanarak elbise yani yakadan başlayarak yapabilirsiniz yada etek ile  bir yelek denemelisiniz harika olacaktır.

Bu güzel prenses etek modeli beğenip yapacak olan tığ işi veya örgü şiş işini seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.