HAROŞE ÖRGÜYE ŞERİT KELEBEK MODELİ BEBEK YELEK YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler bugün sizlere bir bebek yeleğinin ile şeritler şeklinde bebek modelini uygulayıp çok güzel değişik bir model hazırladım.

Patik model şeklinde çok güzel değişik bir bebek yeleği sizler için hazırladım ve modelde sizlere yardımcı olmak istedim.

Haroşe çalışarak kelebek model yaparak çok güzel bir yelek modeli oluştu bu modeli Sizler de değişik şerit şeklinde ile birleştirerek çok güzel modeller elde edebilirsiniz.

Patik modeli şeklinde çalışırmış bu çok güzel bebek bebek yeleğinin sizde yapabilirsiniz yapılış anlatımı olan videoyu sizlere paylaştım yapılış tekniğini ve görsel olarak sizlere de daha kolay yapacağınızı düşündüğüm için izlemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar kelebek örgü modeli bir kullanabilir olmanızı ve gibi değişik kullanmamız gerektiğini düşünüyorum her modelde bahsettiğim gibi model bir yerde kalmamalı.

           YELEK ÖN PARÇASI

 

Bu bebek yeleğinin sayı olarak sizlere bahsetmek istemedin elinizde yapılış olarak ekmeğinizi anlatımdan izlemenizi kendi elinizin ayarında sağlıklı sayılar bulacağınızı düşündüğüm için sayı ve şiş numarasını vermiyorum.
Yapacağınız örneği kaç ilmek yapmamız gerektiğini bir mezüre yardımıyla ölçerek kaç ilmek çalışacağımızı çok kolay bulabiliriz.

               YELEK BİTMİŞ  GÖRSELİ

Yine bu kelebek örgü modelini değişik iki renkli olarak sayfamda ve kanalım olan orgu tarifleri bakarak birçok değişik kelebek örgü modellerini bulabilirsiniz.

Küçük bir parça da deneyerek kaç ilmek ve kaç yaşa yapacağınızı örnektir kaç ilmek kullanacağınızı bulabilirsiniz bedenin kaç ilmekle yapacağınız ipin kalınlığına inceliğinde çok rahatlıkla sayı olarak bulabilirsiniz .
Ve tam detaylı olarak da biz büyüyerek yapabilirsiniz.

Sevgili örgü sevenler örneklerde olduğu gibi her renkleri kullanabilir ve kız erkek olarak bu kelebek modelinin kullanabilirsiniz bu güzel modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.