TIĞ İŞİ ÇOK KOLAY GÖSTERİŞLİ BİR PATİK MODEL YAPILIŞI



 

Sevgili örgü sevenler Bugün yine kolay gösterişli bir patik yapılışını Sizlere fikir vermek istiyorum.

Arkadaşlar patik modelleri birçok sayfalarda yer almaktadır fakat yapılır en güzel anlatımları ve yaparken kolay çalışabileceğiniz bir model seçmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.

Bu modelde şunu söylemek istiyorum Görsel olarak bakın çalışma öğrendikten sonra istediğiniz modeli uygulamak bize yok kolay olacaktır.

Bazen modelleri bakmak örnekleri seçimi vermelisin.

Her örnek olduğu gibi çok güzel görünen biliyor ama bazı örnekler olarak durabiliyor onun için öncelik renk seçimini sonra yapılmış ve ayakta güzel olmasıdır en güzel model diye düşünün fikirlerimi söylemek istedim.

Evet arkadaşlar bazen Bu modelde olduğu gibi sade gösteren bu şekilde yapabilirsiniz üstüne İnciler çiçekleri ile daha da güzel bir model görüntü verebilirsiniz.
Bu güzel modelini bize Fatma Hanım hazırladı yapmanız için kolay olsun diye video Ben de bizlere bunu Fikir olsun model olsun diye paylaşıyorum

Değişik modeller ve isterseniz ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Süsleme çiçeği olan sayfalarında paylaşımlar yaptın bakarak edinebilirsiniz.

Değişik olsun isteyenler ve içi özellikle süsleme yaparak harika bir ev patiğinin olacaktır.

Çeyizleriniz içi ve ev gezmesi için çok güzel çok kullanışlı olan bu patikleri yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.