TASARIM ÇOK AMAÇLI ÇİÇEK ÇALIŞMASI İLE VİDEO ANLATIMI



 

Sevgili örgü sevenler bugün sizlere çok amaçlı kullanacağınız çiçek motifi ile ilgili video anlatımını Sizlere fikir amaçlı paylaştım.

Birçok yerde kullanabileceğiniz bu güzel çiçek motifi patikler de hırkalarda şapkalarda bebek battaniyeleri de kullanabileceğinizi düşünerek Sizlere fikir olsun istedim.

Rengarenk bu güzel çiçek motifini bize hazırlayan Suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

Sayfamda buna benzer birçok çiçek motifleri ve çok amaçlı kullanacağınız örgü modeller mevcuttur.

Değişik güzel modellerden yine fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmenizi kanalım olan orgu tarifleri YouTube kanalıma abone olarak birçok modele sahip olacaksınız.

Bu çiçek modelin tarifi

isterseniz sade renkli yapabilirsiniz isterseniz renkli çalışabilirsiniz isterseniz boncuklarla süsleyebilirsiniz parlak taşlar dikerek tercih olarak sizlere kalmışım.

Motifler olarak çalıştı patik ipi İpi sizlere çiçek yapılması için iğne ve İplik gerek.

Öncelikle bir sihirli halka yaparak başlıyor halka yaptıktan sonra halkanın içerisine 12 tane Trabzon yapıyoruz.

İşlemleri tamamladıktan sonra halkayı sıkıştırıyor Uz ilmeğimizi ilk Ravza’nın tepesine kaydırma yöntemi ile 7 tane zincir çekiyoruz sıkılaştırıyor Uz ile beraberinde 7 ilmek zincir çekiyoruz 2 zincirin içerisine batıp sadece kırmızı üstünde yeriniz var Ve yine sıkıştırıyor ve hepsini bir kerede toplayıp sabitliyoruz iki zincirin içerisine sabit dedikten sonra denizin üstünde iki tane eğilmeyiniz oluyor bilmemizin boşuna basarak bu çalışmayı video anlatımı izleyerek devam ederseniz çok daha rahat çalışabilirsiniz hem görseli görerek hem de çalışma yöntemini görerek daha rahat çalışabileceğinizi düşünüyorum ve izlemenizi tavsiye ediyor.

Sevgili örgü severler bu güzel modeli çalışmak isterseniz ve Beğeni yorum yapmanızı sizlerden bekliyorum.

Bu çalışma yöntemi bir patik üzerine model olarak gösterilmektedir sizden bu patiği kendi yapmış olduğunuz patiğin üstüne uygulayabilirsiniz Dilerseniz üstüne Parlak incilerle süsleyebilirsiniz.

Arkadaşlar bu çalışma yöntemlerini sizlere paylaşıyorum sizlerden de sayfamı ve kanalımı beğenerek ve yorum yaparak beni desteklemiş olursunuz ve bu güzel modellere sahip olmak için zil butonu aktif hale getirirseniz sevinirim şimdiden bu güzel çiçek yapılışı modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.