Kolay lif modeli arayanlar görseli ile harika lif çalışması



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni ve model olarak elbiseye benzeyen bir lif çalışması ile yapılışını anlatan video sizlere hazırladım.

Lif çalışması hepsi ayni fakat renklerin geçişleri farklı diye her zaman bahsederim renkleri ile harika olan bu lif çalışması olan video izleyerek sizlerde bu güzel lif modeli yapacağınızı düşünüyorum.

Yine değişik lif örneklerden de bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek bir çok ve çok güzel modellerden fikir edine bilirsiniz bu modelde olduğu gibi harika modeller mevcut.

Arkadaşlar bazı modeller tam çeyizlere yakışır model ve örnek olduğunu düşünüyorum her zaman bu çeyizlik demek istemem bizlerde kullanabiliriz her kesin de bu lif modellere sahip olabilir sadece çeyiz olmamalı diye düşünerek sizinle fikirlerimi paylaşmak istedim.

Bu lif çalışmasını sade bulursanız siz çiçek motifler yaparak süsleyebilirsiniz süsleme yapınca model daha güzel olur diye düşünüyorum bize bu elbise modeli hazırlayan pembe hanıma buradan çok teşekkür ederim yapılışı nasıl diye düşünmeyin diye yapılış anlatımı olan video paylaştım ve sizlerde izleyerek nasıl yapıldı nasıl renklerin geçişleri yapılır izleyerek yapacağınızı umarım .

Arkadaşlar bu lif çalışmasını görsellere bakıp sizler hem başka renkleri deneyin hemde farklı çalışabilirsiniz bu model olarak değişik örgü tekniği ile lif modeli yapabilirsiniz.

Nasıl yapılır tarif .

12 adet fıstıkla başlanır ve üçgen yaparız üçgenin bir ucuna yine üçgen yaparak lifimize desen yapalım ve en sonunda üst roba  örerek bitirelim diğer tam detay için video izleyerek kolayca yapacaksınız ben sadece bir kaç yapılış tekniği sizlere anlattım .

Sevgili örgü sevenler bu güzel elbise modeli iki katlı yapabilirsiniz yapmak isteyen örgü lif sevenlere şimdi den kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.