İKİ ŞİŞ İLE ALTIGEN ÇOK GÜZEL ÖRNEKLİ LİF YAPILIŞINA BAKALIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik çalışma tekniği olan bir şiş çalışması lif modelini hazırladım ve yapılışını anlatan video paylaştım.

Arkadaşlar her zaman bahsederim ki değişiklik yapalım diye evet bu lif çalışması her zaman lif yaparken sadece yıldız teknik ile çalışırız oysa bakın ki şiş ile de çok kolay örnekli ve çok güzel lif modeli olabiliyor .

Sizlerde bu modeli görünce şaşıra bilirsiniz nasıl diye evet iki şiş  lif modeli yapabiliyoruz .

Her zaman derim ki model olarak her model her örnek yapabiliriz bu modeli görünce sizlerde fikirlerime katılacağınızı düşünüyorum işte örnekli bir lif örgüsü fakat tığ işi ile değil iki şiş ile çalışılmış bu model ile sizlerde bir supla yapabilirsiniz renkli olarak masanızı tabak altlık olarak harika olur bu lif model olarak bir çok kendimiz fikir oluşturabiliriz .

Diğer örgü örnekleri kullanarak da lif modeli yapabilirsin bir kare olarak olur veya uzun bir model yapabilirsiniz.

Evet bu güzel model çalışmasını izleyerek yapabilirsiniz çünkü kenarında ki dilimleri yapmak için video izleyerek daha kolay çalışacaksınız.

Değişik örnekler için orgutarifleri kanalımda bakarak örneklerin yapılışı izleyerek örnek olarak bu lif çalışması model gibi çalışa bilirsiniz.

İlerleyen zamanlarda yeni ve değişik olarak sizlere örnekler  olarak da kanalımda ve sayfamda bakabilirsiniz takip ve üye olarak her örnekten ve modellerden haberdar olacaksınız kanalım olan orgutarifleri nede abone olarak her paylaşımdan yeni modelden ilk sizler görmüş olursunuz şimdi bu güzel örgü lif çalışmasını yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.