ZİNCİR ÇALIŞARAK ÇOK KOLAY VE GÜZEL YELEK ÖRNEK YAPILIŞI



Merhaba sevgili örgü severler çok güzel değişik bir tığ işi yelek modelini paylaşacağım.

Kelebek ile yapılan güzel üçgen yapabilirsiniz

Şal olarak çalışır sana ütülemek istediğinizde çok mu hala düzeltebilirsiniz

Hem kışlık hem yazlık hem mevsimlik olarak kullanabileceğiniz değişik ip Çok hoş çok güzel bir model

Orta kısmında zincir çekerek başlıyoruz arkadaşlar her iple yapabilirsiniz değişik renk kullanabilirsiniz başlama tekniği
Bu örgü modeli orta kısmından başlanır.

üçgen şekilde ilerleyen çok güzel aralarında zincirlerle kelebek modeli olan bu örneğimiz yapılış şeklinin anlatımı olan video izleyerek yapacağınız sizlere yapmanıza yardımcı olsun diye paylaşıyorum.

Kelebek model olarak bir çok örnek çalışılmış fakat bu modeli ayıran bir özellik var aralarında yapılan zincirli kelebeklerin olması gerçekten de harika sizler şal olarak yapacaksanız kelebek sayısını çoğaltarak istediğiniz uzunlukta yapabilirsiniz.

Üçgen başlayarak sadece kenarında ki örnek ile de harika modeller yapabilirsiniz nasıl mı ?

Bir kenar çalışmasını yaparak yapabilirsiniz birde tığ işi olarak yelek örnek de güzel olacak zaten bu model tarifte yelek olarak anlatımı yapan video paylaştım sizlere her zaman bahsettiğim gibi örnek bir yerde kalmasın sizler de değişik modellerde örnekleri kullanmanızı tavsiye ederim yapmak isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.