FISTIKLI KOLAY LİF ÇALIŞMASININ YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine  çok güzel fıstıklı  kolay model hazırladım sizlerde video anlatımını izleyerek daha kolay çalışabilirsiniz .

MOTİF NASIL YAPILIR

Yuvarlak fıstıklar ile yapılan bu güzel lif modeli resim görseli ile yapılışı anlatan video paylaştım izleyerek kolayca yapabilirsiniz.

YAPILIŞI BİTEN LİF MODELİ

 

Arkadaşlar lif çalışması fıstık yapılışı her lif yapılışı aynı olarak bilirsiniz fakat renklerin geç,işleri farklı olduğu ve bu şekilde olduğu gibi motif çalışması farklı olarak çalışıldığını unutmayın sizlerde bu model gibi motif yaparak dantel yapabilirsiniz yada bir fıstıklı şal olarak düz örgü altına etol şallara kenar örnek olarak denediniz mi harika model yapmış olacaksınız ,

KOLAY LİF MODEL TARİFİ

Fıstıklı kolay yuvarlak lif modeli yapımı Modelimize 6 numara tığla 6 zincir çekip bir halka yaparak başlıyoruz. Bu halkanın içine 6 tane tekli fıstık yapıyoruz. Fıstıkların aralarına 2 li fıstık lar yaparak motifimizi 5 sıra olana kadar örüyoruz. Diğer motifleri de aynı şekilde farklı renk iple örüyoruz ve bu motifleri son sıralarında birbirine birleştiriyoruz. Son olarak ta pırpırıklı kenar oyası yaparak modeli bitiriyoruz
Değişik ve daha farklı model olarak düşünürseniz sayfamı ziyaret ederek bir çok lif modellerden haberdar olup sizlerde örnek aramadan sayfamda bulacağınızı umarım.
Bu kolay  motifli lif modeli beğenip yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.