KOZA KELEBEK LİF MODELİ TAM DETAY ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü severler bugün sizlere çok güzel Koza Kelebek Modelinin lif çalışması Ne anlatacağım. Lif çalışmamız 4 renkler oluşmaktadır Bu çalışmaları Yıldız tekniği ile lif olarak oluşturduk.

Bu modelimizi Birçok yerde de kullanabiliriz bir süsleme olarak da yapabiliriz bunu istediğimiz yerde kullanmamızın amacı küçük bir ebatta yaparsak bir bebek battaniyesinde ,bir bebek şapkalarında da kullanabiliriz.

Baklava desen olarak 4 parçadan oluşan bir lif modeli renk geçişleri izleyerek yapabilirsiniz değişik modelleri yapmak istediğinizde her zaman için video anlatımı izlemek daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Kelebek nasıl oluşur.

 

Bu şekilde parçalar yaparak kelebek  lif modeli olur.

KELEBEĞİN GÖRSELİ OLAN GÖVDESİ BU ŞEKİLDE ÇALIŞIN.

Kelebeğin önce 4 parça halinde dikdörtgen şeklinde örülür Bir de üstüne kelebeği oluşturan gölgesi oluşur.

Siyah renklerle birleştirme işlemi yapılır üstüne istediğiniz gibi motifler süsleyebilirsiniz.

Sevgiliye örgü severler İsterseniz bu kelebek modelini lif olarak isterseniz bir çocuk oyuncağı olarak yapabilirsiniz 2 parça halinde yapıp içine Elyaf doldurarak bir Oyuncak olarak da kullanabilirsiniz.

Bu kelebek lif modelini kullanarak Birçok yerde kullanabiliriz nasıl kullanabiliriz.

Bu modelle bir biraz daha büyüterek Normalde işi yaparak bir klozet takımı yapabilirim bir bebek yeleğinin arkasına yapabiliriz Yani bir çok yerde kullanışlı olacağını düşündüğüm için sizinle bunu paylaşmak istedim.

Lif modeli olarak sayfamda birçok model mevcuttur bu modellere bakarak fikir edinebilirsiniz ister çeyizlik ister kendinize yapacağınız lif modelleri sayfamı ziyaret ettiğinizde bulabileceğinizi düşünüyorum.

Parçaları nasıl birleştirilir?

Bu parçaları iğne yardımıyla eşit parça olarak birleştiriniz üstüne de Kelebek gövdesini dikerek gövdesini dikerek birleştirebilirsiniz.

Dört Ucu na zincir ile yaptığınız bağcıkla bağlayınız. O şekilde bir Koza. içine kokulu sabunlar koyarak çekmecelerdeki dolaplardaki giysilerin arasına yerleştirebilirsiniz.

koza görsel olarak bakalım.

Alıp içindeki çeyizlerin yanına koyarak koyduğunuzda güzel koku salacaktır .

Ediyorlar eklediğiniz zaman bu şekilde Koza haline getirip açtığınız zaman kozadan çıkmış bir kelebeği andıracak güzel bir görselin iz olur,

Güzel Koza kelebek lif modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden keyifli örgüler.

 

KOZA LİF MODEL ÇALIŞMASI.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.