ETOL ŞALA KARNIBAHAR ÖRNEĞİ ÇOK YAKIŞTI ANLATIM TARİFİNE BAKALIM MI



Sevgili örgü sevenler yine var olan bir örnek fakat değişik fikir ile etol şal çalışarak harika bir model oldu ve bende sizlere haberdar edeyim istedim.

Arkadaşlar işte değişlik fikir sizlerde bazı modeller bir çok yerde kullanabilir olduğunu bu modelde görüyorsunuz işte yelek olarak bir çok sayfada görmüş olsanız da işte etol şal olarak da harika olduğunu görüp sizlerde bu model tek yerde kalmasın diyeceksiniz diye düşünüyorum.

Bize bu modeli hazırlayan şerife hanıma buradan çok teşekkür ederim ve sayfama yer verdiğim bir çok modellerden umarım sizlerde fikir sahibi oluyorsunuz .

Sayfamda belki sadece fikir paylaşıyor olabilirim ben tek yaptığım sizlerin video anlatımla daha kolay anlayarak yapacağınızı düşünerek video anlatımları da paylaşıyorum ki yapılışı hem görsel olarak görün hemde yapılışını anlatarak dinleyin ki nasıl çalışma tekniği var sizde öğrenin istedim.

Sizlerden yorumlarınızı yazın dememin sebebi sizler bu anlatımlı videolardan anlamazsanız yine yardımcı olacağımı her zaman için söylediğimi düşünüyorum ve sizlerden de yorumlarınızı beklerim.

 

Evet hanımlar sayfamı ziyaret ederek bir çok örneklerden bilgilenerek fikir edine bilirsiniz kanalım olan orgutarifleri de örgü ve bir çok fikir edinerek sizlere sunduğum bu tariflerden fikir edinin istedim.

Sevgili örgü sevenler bende bir örgü seven olarak sizlere güzel olan örneklerden bilgi vererek bir çok modeli paylaştım sizlerde beğenip yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.