ÇOOOK GÜZEL HAROŞA İLE AJURLU BAKLAVA DESEN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel iki örnek birleşerek baklava desenli bir örnek hazırladım ve yapılışını sizlere tarif olarak anlatımını yaparak sizlere kolay olsun istedim.

Evet arkadaşlar yine çoook güzel bir örnek olarak sizlere fikir olsun nerede kullanabiliriz dimi şimdi biz bu modeli hırka yapabiliriz yelek olarak örebiliriz bebek battaniyesi olarak harika olur bir bere yapılabilir yani diğer örgü modellerde olduğu gibi bu örneği de bir çok yerde kullanabilirsiniz .

Arkadaşlar modeli çok beğenerek hazırladım umarım sizlerde beğenerek yapacaksınız yapılışı olan video izleyerek kolayca yapacağınızı düşünüyorum umarım anlatımlarım dan memnun kalarak sayfam ile kanalım olan orgutarifleri takip ve abone olarak haberdar olacaksınız diye düşünüyorum.

 

Beş şiş ile patik çalışabilirsiniz çorap olarak küçük kare yapılabilir diye video anlatımımda bahsettim sizlerde bu modelde kare küçük yaparak değişik örgü modellerde çalışabilirsiniz.

Arkadaşlar bu model ile üçgen şal çalışabilirsiniz şiş işi sevenler için harika bir fikir bir önceki sayfamda yine şiş ile çalışarak bir yelek modeli üçgen şal olarak uyarladım harika oldu sizlerde böyle değiştirerek yapabilirsiniz eğer anlatımda yapamaz olursanız yorum kısmında yorum yaparak sizlere bilgi verecek olduğumu unutmayın her zaman burada olmamın sebebi sizlere modelleri tarif etmek ve sizlere fikir sunmak için buradayım.

Evet sizlere bu güzel haroşa ile ajur bir arada çalışarak bu modeli sundum sizlerden de yapılışını izlemenizi tavsiye ederim şimdi yapmak isteyen örgü sevenlere keyifli örgüler olsun.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.