ÇEYİZLİK OLARAK BİRAZ AĞIR MODEL İSTERSENİZ YAPILIŞ VİDEO BURADA



Sevgili hanımlar tam örgü ve el işi yapma zaman olarak düşündüğüm bu güzel biraz zor fakat çok güzel çeyizlik bir havlu kenarı örnek ile sizlere yapılış anlatımlı video paylaştım.

Çok beğendiğim bu güzel havlu kenar örneği sizlerinde beğeneceğini umarım çeyizlere harika bir model olduğunu düşünerek sizlerde çeyiz için yapabilirsiniz eğer sipariş olarak çalışıyorsanız çok sipariş alacağınızı umarım çünkü hem çok güzel hemde yeni öğrenenler için zor olsa gerek diye sizlere fikirlerimi paylaşayım istedim.

Bu model de olan renklerde çok güzel fakat herkesin kendine göre bir renk sevgisi var diye düşünerek sizler istediğiniz renklerde çalışabilir olduğunuzu unutmayın.

Yine nasıl çalışılır diye soracak olursanız ben yorum yapmaktansa yapılışını anlatan video izlemenizi öneririm çünkü görsel çalışmak daha mantıklı olarak buluyorum.

Yine değişik örneklerden bakıp fikir edinelim isterseniz sayfamda her değişik örneklerden fikir oluştura bileceğiniz bir çok örnek paylaştım en güzel ve yeni modellerden sizleri haberdar ettiğimi düşünerek fikirlerimi söylüyorum sizlerde bu düşüncemi doğru buluyor iseniz yorumlarınızı beklerim.

Arkadaşlar çok güzel örneklerden sizlere paylaştım çeyizler için bakıp sizlerde yapım aşaması olan video izleyerek kolayca yapacağınızı umarım yapmak isteyen sevgili örgü ve el işi seven arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.