BİR GÜNDE BEBEK BATTANİYE NASIL YAPILIR VİDEO ANLATIMLI



Sevgili anneler ve anne adayları çok kolay çok yumuşak bebeğine fort bebe modeli yapmak istemezmisin işte model işte yapılış anlatımı sizlere hazırladım ve paylaştım.

Arkadaşlar şiş yok tığ yok el becerisiyle yapacağınız bu çalışma sizinde hoşuna gideceğini ve çok kolay olduğu için kendi bebeğine veya hediye olarak yapacağınızı düşündüm ve bu modelden de haberdar edeyim istedim.

Bir önceki sayfamda kendim anlatımım olan bir kaydırmaz paspas olarak video paylaştım bu puf iple çalışarak sizlerde bu ipler ile bir çok model yapabilirsiniz diye düşünüyorum .

Değişik örneklerden ve değişik görsellerden sizlere fikir edinmeniz için burada olduğumu unutmayın ve her zaman da paylaşıp sizlerde fikir edine bilirsiniz yapılışını anlatmak istemedim çünkü anlatmaktan sa yapılışını anlatan video paylaşımda bulunuyorum izleyerek daha kolay çalışabileceğinizi düşünüyorum sizlerde yorum yapmanızı beklerim hem sayfam ile ilgili hem modeller ile ilgili yorumlarınızı beklerim.

Arkadaşlar ben değişikliği seven biri olarak yeni ve en güzel modelleri sizlere sunuyorum sizlerde fikir edinerek yapabilirsiniz isterseniz çeyizler için yapın isterseniz kendinize veya hediye olarak da bu model çok makbule geçer diye düşünüyorum çünkü anne adayları yapamaya bilir ve sizde kendi el emeğiniz olarak paylaşmış olursunuz .

Evet arkadaşlar değişk örneklere devam etmeden önce sizlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.