TIĞ İŞİ İLE KURTÇUK ÜÇGEN ŞAL YAPILIŞ TARİFİ



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel anlatımla kurtçuk,lu üçgen şal çalışmasını sizlere sundum.

Tam mevsimi olan üçgen şal modeli yapım aşamsıyla sizlere paylaşarak fikir olsun istedim çok güzel bir model oldu daha önceki sayfalarımda bahsetmiştim bu modele ile ilgili fakat üçgen şal olarak da çok güzel oldu sizlerde bu modeli çeyizlerde yer vereceğinizi düşündüm .

Bu aylarda şal çok işimize yarayacak olduğu bir donem ne sıcak ne çok soğuk olduğu için şalı üstümüze almak için gerekse işte model sizlere sundum her örgü yapan arkadaşlar için modelimiz harika olduğunu düşünerek sizlere paylaşıp fikir edinmenize yardımcı olayım dedim.

Yine şal modellerden fikir edineyim isterseniz sayfamda bir çok şal modellerden de bakarak fikir edinebilirsiniz.

Tığ işi bu şal modelden bahsetmek gerekse tam detay olarak anlatımlı videoyu izleyerek tekniğini öğrenebilir ve yaparken kolay yapmanızı sağlar .

Arkadaşlar modellerden yorumlar ve yazarak yapmaktansa video anlatımını izlemenizi öneririm çünkü her ne kadar yazarak tarif etsem de görsele yapım aşamayı yapmak daha çok kolay olacaktır bende örgü seven olarak hep kendim de izleyerek kolay çalışıldığını bildiğimi söylemek istedim.

Sevgili hanımlar eğer yeni ve güzel modellerden haberdar olmak isterseniz kanalım olan orgutarifleri ne abone olmanızı sayfama da üye olarak takip etmenizi öneririm çünkü her paylaşımdan haberdar olursunuz  şimdi bu güzel kurtçuklu üçgen şal modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.


Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.