TELEK VE ŞAL ÇALIŞIMIN DA DA KULLANILAN ÖRGÜ MODELİN TARİFİ



Sevgili örgü sevenler hem yelek ve şal olarak yapacağımız hemde yelek başlangıcı olarak yapacağınız bir model hazırladım ve yapılışı olan tarifi paylaştım.

Değişik çok amaçlı kullanılan bir örgü örneği sundum ve sizlerde bu örneği beğeneceğinizi umarım çok güzel dilimli bir model ve ajur  bir çok yerde kullandığımız model.

Arkadaşlar bu güzel model ile görmek istediğimiz her yerde kullanarak örnek yapılışını izleyerek kolayca yapabilirsiniz  renklere uyumlu bir model olduğunu düşünerek sizlere sundum fikir edinebilirsiniz yine değişik örnek yapalım isterseniz de sayfamda ve kanalım olan orgutarifleri kanalıma bakıp bir çok modellerden bilgilenebilirsiniz her zaman en yeni ve değişik örneklerden paylaştığımı düşünüyorum sizlerde yorumlarınızı beklerim.

Örgü modellerden kanalımı ziyaret etmenizi öneririm güzel modellerden bulacağınızı umarım .

Bize bu modeli şerife hanım hazırlayıp sizler için tarifini yapan bir video sundu bende sizlere paylaşıp fikir edinin istedim yapım aşaması izleyerek yapın  ki çalışmada tekniği olan görseli de görün sizlerde değişik tekniklerden bilgilenin

Sevgili örgü sevenler bu modeli beğenip de yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.