KÜPÜR DANTEL KULLANARAK BEBEK ELBİSE MODELİN YAPILIŞI



dantelli elbise

Sevgili örgü sevenler yine çok güzel bir fikir ileküpürlü dantel kullanarak bebek elbise modeli devam etmek istedim sizlerinde beğeneceğini düşünerek bir bebek elbise yapılışını paylaştım.

Değişik bir çalışma stılı ile bu güzel model sizlerinde fikri olsun diye nasıl çalışılmış demeyin yapılış anlatımı olan video paylaştım sizlerde izleyerek kolayca yapacağınızı umarım bu modeli sizler küpür dantel değilde tığ işi bir model çalışarak yapabilirsiniz bir çalışma tekniği bunu sizlerde değişik düşünüp fikir oluşturarak çalışın diye paylaştım.

ETEK UCU DANTELLİ BEBEK ETEK MODELİ
ETEK UCU DANTELLİ BEBEK ETEK MODELİ

ETEK UCUNA DİKİLEN DANTEL KÜPÜR  İLE ŞİŞ ÇALIŞMASI

Arkadaşlar şiş ile çalışıp bu model de ki gibi bir kız çocuklara etek de yapabilirsiniz çünkü bu etek ucu olan küpür dantel her renk te ve her yerde buluna biliyor sizlerde değerlendirerek harika model elde etmiş olursunuz bunun gibi güzel fikirlerden haberdar olmak isterseniz takip etmeyi veya üye olmayı unutmayın .

ETEK UCUNDAN BAŞLANAN BEBEK  ELBİSE MODEL TARİFİ 

Tığ işi olarak da dantel yapıp bunun gibi şiş ile devam ederek bir elbise harika olacaktır hem sıkıcı olmaz şiş ile yakadan başlayarak da yapabilirsiniz yada bunun gibi etek ucundan başlayarak devam edersiniz birde kazak veya hırka yaparken ucuna dikerek de değişik olur harika bir fikir sundum sizlerde yorumlarınızı beklerim .

Sevgili örgü sevenler bu güzel teknik çalışması olan bebek elbise modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

KÜPÜR DANTEL ETEK MODELİ
KÜPÜR DANTEL ETEK MODELİ ELBİSE 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.