ÇOK DEĞİŞİK ETOL ŞAL MODELİN YAPILIŞ TARİFİ



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik bir etol şal çalışmasını hazırladım ve tam detay anlatımı olan video sizlere paylaştım.

Her zaman en güzel değişik modeller dikkatimi çeker ve bende sizlere model konusundan yardımcı olayım ve yapılışını beğenenlere video anlatımı izleyerek rahat örgü yapsınlar isterim ve paylaşırım umarım bu güzel modelleri sizlerde beğenip yapacaksınız çeyizler için olsun kendiniz için yapabilirsiniz biz modellerden bahsederken hep çeyiz deriz oya sa ki kendimize de yapıp kullanabilelim .

Arkadaşlar değişik modeller her zaman sizlere paylaşıp sizlere fikir olsun diye burada olduğumu unutmayın en güzel en yeni modellerden haberdar olmak isterseniz takip etmeyi unutmayın hem örgü anlatımı olan kanalım orgutarifleri ne bakarak yapamadığınız modellerden sizlere yardımcı olurum yorumlar kısmından bana ulaşabilirsiniz hemen döner ve sizlere yardımcı olurum.

Evet arkadaşlar ve sizlere sayı ve böyle yapılır diye yorum tarif yapmaktansa video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim çünkü görüp yapmak daha mantıklı gelir nerede nasıl yapılır izleyerek yapacağınızı umarım.

Bu modelleri sizlerde sosyal medyada paylaşarak bir çok kişiye ulaşacak ve sizlerin sayesinde modellerden haberdar olacaklarını unutmayın üye ile kanalım olan orgutarifleri ücretsiz abone olabilirsiniz şimdi bu güzel modeli yapacak arkadaşlara kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.