ÖRÜMCEKLİ AJURLU LİF MODELİN YAPILIŞ TARİFİ



Merhaba sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok güzel bir lif modeli hazırladım ve sizlere sundum.

Değişik kolay örümcekli ajurlu bir lif çalışması olan bu güzel lif modeli sizlere fikir olsun yapmak isteyenlere de yapılışı olan video paylaştım her zaman yeni ve güzel modellerden bahsettiğimi düşünerek bu modeli de beğeneceğinizi umarım .

Arkadaşlar çok kolay bir model fakat sizler yine anlatımı olan video izleyerek çok daha kolay yapacağınızı umuyorum

Yine değişik örneklerden fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz çok güzel değişik örnekler mevcut çeyizlik olarak yapacaksanız hem kolay modeller hem gösterişli modeller var yapım aşamaları ile daha önceki sayfalarıma paylaştım fikir olsun sizlere .

 

BU AJURLU LİF NASIL ÇALIŞTIK BAKALIM VE BİRAZ OLSUN BAHSEDELİM HAZIRSANIZ YAPILIŞI.

Evet arkadaşlar

Örümcekli kolay yuvarlak lif modeli yapımı Modelimize 6 numara tığla 6 zincir çekip bir halka yaparak başlıyoruz. Bu halkanın içine 6 tane tekli fıstık yapıyoruz. Aralarında 3 zincir çekiyoruz. üst sırada renk değiştirerek fıstık sayılarını artırarak devam ediyoruz. Aralara her sırada uzunluğunu artırarak örümcek yapıyoruz. Kenar oyası yapmadan önceki sırada tekrar açık renk ipimize geçiyoruz ve örümceklerin arasına 3 er zincir çekerek devam ediyoruz. Kenar oyası içinde 3 lü pır pırik yaparak modelimizi bitiriyoruz.
Yine bu yapılışından emin olamazsanız video anlatımını izlemeniz yeterli olacaktır .
BU GÜZEL LİF MODELİ YAPACAK OLAN SEVGİLİ ÖRGÜ SEVEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.