ÖRGÜ ŞİŞ İLE BEBEK TULUMLARIN MODELLERİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler çok güzel rengiyle ve örneğiyle yapım aşamalı bir bebek uyku tulum sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Arkadaşlar bu model anlatım dışında bir kaç model sizlere fikir amaçlı paylaştım tulum yaparsanız örnek olarak değişik örneklerde yapabilirsiniz bir kaç örnek olarak kanalım orgutarifleri ne bakarak örnek düşünebilirsiniz sadece bu orgu model değil başka örnek diye düşünürseniz örnek değişik olun diye örneklere bakarak bu tulum çalışmasına uyarlayabilirsiniz çünkü bebek tulum olarak kışın çok rahat kullanılan bir giysi olarak düşünüyorum .

Battaniye kullanmadan da bu modeli kullanabilirsiniz hele ki bu mevsim tam uygun kalın iple çalışırsanız dışarıya gezmeye giderken de çok rahat bu tulum kullanarak rahat edeceksiniz bende bir ikiz anne olarak bu modellerden çok kullandığım için bilgimden yola çıkarak sizlere bahsetme gereği duydum.

Evet arkadaşlar bu model nasıl çalışılır derseniz yapım aşaması olan video izleyerek çok rahat yapacağınızı düşünüyorum dediğim gibi yapım aşaması bu örnek diye düşünmeyin sizler istediğiniz örneği yapabilirsiniz sadece model nasıl olur yaparız bakarak yapın ki değişik örnek uygulaya bilin.

Sevgili örgü sevenler benim sizlere tavsiyem modeli beğenmedim demeyin sadece yapılışını öğrenin ki değişik bilginiz olunca örnek uygulamak kolay olacaktır.

İkiz çocuklar için uygun saç örgü modeller uyumlu olduğunu söylemeden geçemedim çünkü erkek çocuklar için biraz örnek seçimi zor olsa gerek ama bu tulumda her ikisine hitap eden model olduğu için yapılışını izlemenizi tavsiye ederim şimdiden yapacak olan örgü seven arkadaşlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.