KALPLI UĞUR BÖCEKLİ LİF NASIL ÇALIŞILIR TARİFİ BURADA



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel figürlü kalplı çalışarak uğur böceği oluştu sizlerde bu modele bayılacaksınız diye düşünüyorum .

Yapılışını anlatan video paylaşarak yapacak olan arkadaşlara kolaylık olsun diye düşündüm sizlere bu model fikir olsun değişik bir çalışma tekniği olduğunu söylemek istedim değişik çalışma derken kalplı çalışıp süsleyerek bir uğur böceğine dönüşü çok güzel gösterişli bir lif oldu sizlerde beğenip yapacak olursanız anlatımlı video izlemenizi öneririm çünkü her örgü sevenin yapılış tekniği farklı olduğu için değişik çalışma teknik olur sizlere .

Arkadaşlar bilirsiniz ki her örgü farklı fakat değişik örgü tekniklerde var biz örgü tekniği öğrenmemiz için tarifi olan video izleyerek bizlerde daha kolay çalışma tekniği elde edebiliriz.

Yine değişik lif modellerden bilgi edinmek isterseniz sayfamı ziyaret ederek çok değişik ve güzel modellerden bilgi edine bilirsiniz .

arkadaşlar yapım aşamasından bahsetmektense anlatımlı video izleyerek daha rahat çalışabileceğiniz,i düşündüm yine yapmakta takıldığınız bir nokta olursa yorumlardan ulaşıp sizlere bilgi verebilirim.

Şimdi bu güzel lif modelin yapacak olan arkadaşlara kolay gelsin keyifli örgüler.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.