PUF İP İLE KAYDIRMAZ PASPASA ÇALIŞMASININ YAPILIŞI



 

Merhaba sevgili örgü severler bugün sizlere çok değişik puf ipi ile kaydırmaz paspas çalışmasının yapılışını   değişik tasarımları olan bir modelden bahsetmek istiyorum.

Arkadaşlar bu örgü ipi ile neler yapabiliriz Ben bir paspas olarak çalıştım ve çok güzel oldu Üstüne figür yapabilirsiniz.

Kareler yapabilirsiniz tek renk çalışabilirsiniz yani birçok avantajı olan bu hepimizde kaydırmaz paspasa şiş kullanmadan el becerisiyle tın yardımıyla çok güzel çok hoş bir model elde edebiliyoruz Arkadaşlar bunu nerelerde kullanabiliriz nasıl kullanırız .

PUF İP İLE KAYDIRMAZ PASPASA ÇALIŞMASININ MALZEMELERİ

püf kadife ip kaydırmaz ve tığ ve iplerin bağlayarak sökülmemesi için dikiş iğnesi

Arkadaşlar bir klozet takımı yapabiliriz sandalye minderi yapabiliriz bebek alt açma olarak kullanabiliriz altına bir kumaş dikerek çok hoş bir kırlent yapabiliriz.

Puf puf çok güzel arkadaşlar o yüzden sizlere Ben de bu el becerisini bahsedeyim ve Sizlerde bu konuda yararlanan istedim Arkadaşlar bu kaydırmaz paspas nasıl kullanabiliriz ve desen  nasıl verebiliriz.

                 PUF İP İLE KAYDIRMAZ PASPASA ÇALIŞMASININ TARİFİ

 

Önce de seni çiziyoruz arkasından düz olan yerleri düz bir şekilde zaten video anlatımında bahsettiğim düz bir şekilde bir kare atlayarak ilmekleri çıkartıyoruz tığ yardımıyla senin olduğu yeri boş bırakıyoruz.

Eğer ayrı renkle yapacaksak ki de sen yapınca ayrı renk kullanıyoruz boş bıraktıktan sonra etrafını yap yapıp et ortasına da renkli ipleri kullanarak desenimize ortaya çıkarıyoruz gerçekten puf puf bir elde etmiş oluruz yani her yerde kullanabiliriz .

Bu çalışma klozet takım olarak yapılır çok da güzel olur el emeğin çeyizlere harika model .

Takımı olarak Yaptım fakat.Bu takımı arkadaşlar diğer örgüler de yaptığımız gibi görmek istediğimiz her yerde bunu kullanabiliriz yapabiliriz.

Sadece kaydırmaz paspas da değil direk örgü ilmekleri çıkararak parmak yardımıyla da bir örgü elde edebiliriz bir hırka yapabiliriz bir şapka yapabiliriz atkı yapabiliriz Yani bu puf puf ipimizle birçok işlemi yapabiliriz .

KAYDIRMAZ İLE PASPAS YAPILIŞI
KAYDIRMAZ İLE PASPAS YAPILIŞI

Değişik olsun istiyorsanız Arkadaşlar bir figür çizerek bebek odalarına bir halı olarak da yapabiliriz bu kaydırmaz paspasları metre olarak alabilirsiniz ya da kesip siz kendiniz ne yapmak istiyorsanız ona göre değerlendirebilirsiniz .

Arkadaşlar bir terlik olabilir Bir panduf olabilir yani o kadar çok yerde kullanabiliriz ki sizler de umarım beğeneceksiniz ve Sizler de bunu yapacaksınız diye düşünüyorum.

Çok güzel Çok hoş olduğunu düşünüyorum Bu örgü değil de el becerisi olarak yapmak isteyen Tüm arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.