3D İNCİLİ İSTİRİDYE ÜÇGEN ŞAL YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine yeni model üstüne 3D olarak uyarladığım bir üçgen şal modelini sizlere yapılışını yaparak hazırladım ve paylaştım.

Var olan bir modeli küçük bir detayla kabarık bir model elde ettim umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız yapım aşaması olan video anlatımını izleyerek çok kolay yapacağınızı umarım.

Arkadaşlar evet bu güzel üçgen şal modeli bir çok sayfada bulabilirsiniz fakat 3D olarak kendim uyarladığım için sadece bu sayfamda ve kanalımda bulursunuz eğer kanalıma abone değilseniz abone olarak diğer tasarımlardan haberdar olacaksınız çünkü değişiklik yapmayı seven biri olarak sizlere de modellerden yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

Bu model nasıl yaptım biraz bahsedelim .

3D İNCİLİ İSTİRİDYE ÜÇGEN ŞAL YAPILIŞ TARİFİ

İSTİRİDYE ÜÇGEN ŞAL MODELİ
İSTİRİDYE ÜÇGEN ŞAL MODELİ

5 ilmekle başladım iki sıra düz ördüm iki ilmek haroşa  olarak kenar ilmek,lerim var 2 ilmek ör artır 1 düz 2 artır 2 kenar ilmek ör arka yüzü ters olarak ör bu arada ileklerde bir alttan 1 üstten alarak düzgün dursun diye yapılır.

yine 2 kenar 1 artır 2 kes 1 artır ve kenar ör.

bu şekilde 17 ilmek olasıya kadar ör.

17 ilmek olunca 1 artır 2 düz 1 ters 2 düz 1 ters 2 düz 1 ters 2 düz diye devam et ve istiridye yapımına kadar ör.

bir tığ yardımı ile hepsini topla ve çok sıkı olacak şekilde ilmek çıkar yine 2 düz 1 ters diye devam et modeli gösteren ve kabarık dürüşü ise topladığımız sıkı olarak yaptığımızdır detay bu küçük bir dokunuş 3 D olarak görselim oldu inşallah sizlerde beğeneceksiniz.

incili istiridye üçgen şal modeli,
incili istiridye üçgen şal modeli,

Sevgili örgü sevenler model değişiklikten her zaman bahsederim işte değişiklik bu olsa gerek sizlerde küçük dokunuşla böyle modeler den elde edebilirsiniz.

Bu güzel şal modelini yapacak olan sevgili örgü sevenler işte şiş ile harika bir model şimdiden sizlere kolay gelsin.

KAYNAK:orgutarifleri kanalına ait

Makale yazar :orgutarifleri.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.