YENİ VE KOLAY YATAK ÖRTÜ MOTİFLİ TIĞ İŞİ MODEL YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel motifli bir yatak örtü modeli sizlere sundum yapım aşamasını unutmadan yapılışında sizlere kolay olsun diye paylaştım.

renkleri harika uyumu olan tek veya çift kişilik yatak örtü modeli ben çok beğendim sizlerinde beğeneceğini düşündüm ve siz örgü sevenlere model olsun diye düşünerek video anlatımını paylaştım sizlerde yapacak olursanız video anlatımını izleyerek yapabilirsiniz .

Arkadaşlar tığ işi ile yapılan bu model örnek çalışması olarak trabzan ile zincirlerden oluşur kolay bir model fakat video anlatımını izlemenizi öneririm çünkü renklerin geçişlerinde bilgi edinerek yaparsanız hiç sorun yaşamamış olursunuz ve modelinizde bu modele benzer .

Evet her zaman renklerden bahsederim önemli diye sizde bu modelin renklerini görünce bana katılacağınızı düşünüyorum her model güzel olmasa da renklerin geçişleri güzel uyumlu olunca harika görünür sizlerinde dikkat edeceğini düşünüyorum.

Yine değişik örnek arıyorum diyecek olursanız sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır çünkü çok güzel değişik örneklerden daha önceki sayfalarıma paylaştım fikir edinebilirsiniz hem çocuk battaniye olarak hemde yatak örtü olarak bir çok model mevcut sizlerde yorum yaparsanız sevinirim .

Bu güzel motifli yatak örtüsünü yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.