kadife ip ile petek örgü battaniye modelin yapım aşaması



Sevgili anneler ve anne adayları sizler için çok güzel gösterişli bir bebek battaniye modeli sundum umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız eğer yapmak isterseniz yapım aşaması olan video anlatımını paylaştım izleyerek kolayca yapabilirsiniz .

Bu model değişik ipler ile çalışarak bir çok yerde kullanabilirsiniz petek örnek olarak harika bir örnek olduğunu düşünüyorum .

Örnek olarak harika fakat sanki bu kadife iple daha bir değişik oldu ben çok beğendim ve sizlere de fikir olsun yapmak isteyen annelere ve anne adaylar için sunayım istedim .

Bu modeli bizlere oya hanım hazırladı bende sizlere paylaştım buradan teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar hani bahsederim ya model bir yerde kalmasın işte böyle olmalı ben kanalım olan orgutarifleri de çocuk şapka olarak bahsettim ve oda çok güzel oldu işte şimdi de değişik ip ile çalışarak petek örneği harika görsel oldu umarım sizlerde beğenecek ve yapacaksınız demem şu her örnek her yere uygulayabiliriz .

Kadife ip ile çalışmak da ayrı güzel yumuşacık bebek hırka olarak da çalışabiliriz tulum kışlık olarak harika olur kadife ip sadece battaniye olarak kullanmayalım değişik yerde kullanırsak işte böyle harika olur sizlerde bu güzel modeli yapacak olursanız şimdiden örgü sevenlere kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.