BENİMDE KALBİM VAR ÖRGÜ KESE LİF ÇALIŞMASININ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine yeni ve çok değişik ismi ile bir kese lif çalışmasından sizlere bahsetmek istedim.

Yapım aşamalı bu güzel kalplı lif modelini beğeneceğinizi  umarım sizlerde yapmak isterseniz yapım aşamalı video sundum bize bu güzel model  ile ilgili bilgiyi veren pembe hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Yine değişik lif çalışmalardan bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır diğer sayfalarda lif yazarak bir çok modellerden bilgilenebilirsiniz .

Evet arkadaşlar her zaman renklerden bahsederim ya işte renkler ile harika bulduğum bu modelle sizler sipariş olarak çalışacağınızı duşundum ve yapılış anlatımlı video paylaştım ki izleyerek sizlerde kolayca yapın istedim .

Bazen renkler güzel olunca model de görseli harika görünür bu lif modelin görseli gibi diye düşünüyorum ve sizlere fikrimi paylaşarak model konusunda yardımcı olayım istedim.

Pembe hanım sizlere tam detay olarak anlatığı için ay,retten bende sizlere yazıyla anlatmak istemedim eğer anlamadığınız bir nokta olursa yine yorumlardan bildirebilirsiniz yardımcı olurum sizlerde bu modeller ile ilgili yorum yaparsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim bu güzel banim de kalbim var dediğimiz bu lif çalışmasını yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.