TIĞ İŞİ ÇOCUK ELDİVEN MODELİN YAPIM ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok kolay ve çok güzel çocuk eldiven modeli ile yapım aşamasını sizlere sundum ve yapılışını izleyerek sizlerde yapabilirsiniz.

Eldiven model olarak yapılır ve üstüne istediğimiz figür yaparak değişik görsel yapabilirsiniz onun için sadece model nasıl çalışılmalı diye bakıp bu modeli değerlendirerek değişik figürlü eldiven yapabilirsiniz .

Tığ işi ile çok güzel modellerden yaratarak değişik modeller yaparız ve değişik tığ işi modellerden bilgi edinebilirsiniz sayfamı ziyaret ederek her örnekten faydalanarak değişiklik nasıl yapacağınızı sayfamda takip edip bilgilenebilirsiniz.

BU FİGÜRLÜ ELDİVENLE İLGİLİ BİRAZ BİLGİ ALALIM

Evet nasıl yapmalıyız .

Tığ işi kolay eldiven yapımı Eldivenimiz 6 7 8 yasa uygun büyüklüğe sahip. 2 numara tığ ve nako elit baby ip kullanılarak yapılan bu eldivene sihirli halka yaparak başlıyoruz. İlk önce bas parmak kısmını yapıp daha sonra uc kısımdan eldivene başlıyoruz. Trabzanlarla yapılan eldivenin 12. Sırasında parmak kısmı birleştiriliyor. 4 sıra düz devam ettikten sonra tığ işi lastik yapılarak eldiven bitiyor. Süsleme olarak istediğiniz figürleri kullanabilirsiniz.

Arkadaşlar bu modelde bir değişiklik yaparak sizlere ipin markasından bahsettim sizlerde bu modele bakarak biraz olsun rahat çalışmanızı düşündüm ve diğer modellerde olduğu gibi tabi ki her ip markasını kullanabilirsiniz illa bu marka olsun diye değil sizler bel ki bu modelde hangi ip kullanıldı diye düşünmeyin istedim ve markasını söylemek istedim.

Evet sevgili örgü sevenler bu güzel modeli yapacak olursanız şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.