KARELİ PENCERELER ÖRGÜ TIĞ İŞİ ÜÇGEN ŞAL MODEL ANLATIMIYLA



Sevgili örgü sevenler kareli pencereler örgü üçgen şal modelini sizlere hazırladım ve yapılış anlatımını yaparak paylaştım.

Çok güzel ve kolay bir çalışma olduğunu küçük bir çalışma yaparak sizlerde göreceksiniz yapılış anlatımına gelince anlatımlı video izleyerek kolay yapacağınızı umarım .

Her zaman bahsederim ki örnek bir yerde kalmasın diye evet arkadaşlar bu video anlatımımda sizlerde fark edeceksiniz ki hem üçgen şal yaptım hemde kare şeklinde olacağını anlatarak bir görsel anlatımını sundum inşallah anlatımımdan da memnun kalıp sayfamı ile kanalıma abone olacaksınız ve diğer örneklerden de fikir edinmek için modellerden  örnekler ile ilgili bilgiler edinerek sizlerde bu düşüncemi beğenecek ve uygulayacaksınız.

Arkadaşlar her zaman şunu yapmanızı öneririm örnek bir yerde kalmasın yanı bu şal modeli diye sadece şal olarak değildir istersek ve örnek uygulanıyorsa biz aynı örnekle her yerde uygulayabiliriz.

Değişik güzel bir şal modeli olduğunu düşünerek sizlere paylaştım ipin  markasını vermek istemiyorum çünkü bu şal örneğimi ben lif ip ile çalıştım gayet güzel oldu ve dokununca yumuşacık bir dokusu var sizlerde küçük bir parça çalışarak fark edeceksiniz ben bu örneği yaparken lif ipini kullanmam sizlere her ip ile çalışılır diye fikir olsun istedim.

Arkadaşlar örgü her ip ile olur derken bunu bahsediyorum çünkü her zaman ben şu ip ile yapıyorum deyip kafanız karışmasın illa benim modelim marka ip ile çalışması olsun isterseniz de tabi ki yapabilirsiniz fakat sadece demem şu her örnek her yerde güzel ve her ip ile çalışabilirsiniz .

 

 

Yapılışına gelince görselle izleyerek daha kolay çalışılır diye sizlere yorum yapmadım yapamaz olursanız tabi ki sizlere yardımcı olacağım onun için burada olduğumu unutmayın şimdi bu güzel örneği yapacak arkadaşlara kolay gelsin keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.