İNCE UZUN ÇİÇEK TOMURCUKLU LİF ÇALIŞMASI ANLATIMLA



Sevgili örgü sevenler çok gösterişli çiçek tomurcuklu uzun lif çalışmasını ve yapılış anlatımını sizlere hazırladım ve paylaşıp fikir edinin istedim.

Yeşil, pembe,ve beyaz lif ipi ile harika bir uzun lif çalışmasıyla sayfamda sizlere fikir vereyim istedim çok güzel renkler ile bu lif çalışmasını sizlere sunarken şunu söylemeden geçmek istemedim tabi ki her örgülerde bahsettiğim gibi lifler içinde fikrimi söylemeden geçmek istemem bu uzun lif olarak kalmamalı çünkü her zaman ki gibi biz sadece bu modellerden örnek çalışmasını öğrenip bizlerde bir çok değişiklik yapabiliriz nasıl mı ?

Bizlerde bu model çalışmasıyla bir lif olarak fakat yuvarlak yapabiliriz bir peçetelik olur bir bebek battaniye yapabiliriz uyku tulum denediniz mi çok harika olur lif ipi tüylü oladığı için bebekleri rahatsız etmeyecektir denemelisiniz yumuşak dokusu var .

Arkadaşlar bildiğimiz bir şey var biz lif çalışırsak lif ipini alırız battaniye için battaniye ipi örgü yelek veya hırka için o iplere bakarız oysa ki ipler sadece tüylü mu  yoksa dokusu güzel,mi diye bakmıyoruz bende deneyerek sizlere bebek battaniye yapın derim bebek uyku tulum denemelisiniz derim .

Arkadaşlar her ip ile örgü olur sadece dikkat etmeniz gereken bir konu varsa şiş veya tığ işlerinde uyumlu,mu demelisiniz yoksa ipler değil bu marka olur diye hiç bir şey yok çünkü bende bir örgü seven ve halen yapan biri olarak fikirlerimi sizlere sunuyorum ben bütün ipler ile çalıştım sadece iplerde şunu yaptım bu ip tığa uygun,mu şiş ile mi diye değerlendirdim ve sonuç mükemmel oldu size tavsiyem kanalım dan takip veya abone olursanız zaten arada fikir paylaşarak sizleri bilgilendirdiğimi düşünüyorum.

Sevgili örgü sevenler bu model için yapacak olursanız kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.