3D CUPCAKE LİF MODELİN TÜRKÇE TASARIMIN ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni tasarımı olan 3d cupcake lif modeli yapım aşamasıyla sizlere sundum sizlere model konusunda fikir olsun istedim.

Kendi tasarımı olan bu güzel lif modelini hazırlayıp sizlere kolay çalışabilesiniz diye video anlatımını yapan suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Renkleri ile harika bir model daha önceki sayfamda yine bu modele benzer bir model paylaşmıştım yine değişik örneklerden sizlere fikir olsun diye paylaştığım modellerden sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz en güzel ve en yeni modeller sunduğumu düşünüyorum sizlerde yorumlarınız dan bildirirseniz sevinirim .

Arkadaşlar ben kaç ilmekle nasıl yapılır diye soracak olursanız hem görseli görmeniz açısında hemde tam detay anlatımlar olduğu için video anlatımları izleyerek yaparsanız daha kolay olacak diye düşünüyorum .

Bende bir örgü seven olarak yapım aşamaları video anlatımı sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim çünkü yapılışında bazen değişik teknik çalışmalardan fikir oluşturmanıza yardımcı olacak bilgiler paylaşılır onun için sonuna kadar izlemeniz en doğru seçim olacaktır bu model çok güzel ve çeyizlere yapabilirsiniz veya sizler sipariş olarak çok sipariş alacağınızı ve modelle ilgili fikirlerde oluştura bilir diye  düşünerek kendim fikrimi paylaşmak istedim.

Sevgili örgü sevenler bu güzel 3 d lif modelini sizlere sundum sizlerde yapacak olursanız şimdiden sizlere kolay gelsin keyifli örgüler olsun.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.