RENKLİ MİNİK GÜLLÜ LİF MODELİN YAPIM AŞAMALI VİDEO



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ikili bir lif model yapım aşamasını sizlere sunarak paylaşıp fikir olsun istedim.

Küçük çiçekli ikili lif modeli çok güzel ve değişik görseli olduğunu düşünerek sizlere de fikir olsun istedim yapım aşamadan bahsetmek istersek şöyle .

2 li takım lif modeli yapımı Modelimize alt köseden başlıyoruz. Buyuk model için 20 fıstık küçük model için 12 fıstık genişliğinde fıstık yapıyoruz. Üst sırada 4 fıstık kutu tekniğiyle 4 fıstık yıldız tekniğiyle örüyoruz. Yıldız tekniğiyle yaptığımız kısma ipleri içten yürüterek tomurcuk yapıyoruz. Her 4 sırada bir teknikleri ters çevirerek eni boyu bir olana kadar örüyoruz. Kenar oyası içinde modelin içinde yaptığımız tomurcuklardan yaparak modelimizi bitiriyoruz

Yapılışını yine anlatımlı video izleyerek yapabilirsiniz değişik örneklerden de bilgimiz olsun derseniz sayfamı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır takip ederseniz her paylaştığım modellerden haberdar olur ilk sizler örneğe sahip olursunuz şimdi bu güzel modeli yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.