MİNİK ŞEMSİYELER MODELİN LİF ÇALIŞMASI



Sevgili örgü sevenler yine küçük şemsiye lif modeli sizlere yapım aşamasıyla paylaşıp sizlere de fikir olsun istedim .

Görsel olarak güzel ve kolay bir lif çalışması değişik çalışma stil olarak sizlerde her lif yıldız çalışmasından değişik çalışıldığını görüyorsunuz bir çok değişik lif modelleri daha önceki sayfamda paylaşmıştım motif olarak kare uzun ve yuvarlak lifler olarak bir çok değişik örgü lif çalışmalardan bilgilendırdığımı düşünüyorum eğer diğer modellerden haberdar olmak isterseniz de sayfama ziyaret ederek istediğiniz çeyizlik olsun kolay lifler olsun yani her türlü lif modelleri paylaştım ve bakınca beğeneceğinizi umarım .

Değişik ve en güzel modeli paylaştığımı düşünüyorum sizlerde yorum yaparsanız sevinirim ve motife olurum daha çok değişik güzel modeller paylaşmak için en güzel modelleri sizler için seçer ve fikir edine bilirsiniz.

Arkadaşlar bu modeli yapmak isterseniz video anlatımını izleyerek kolaylıkla yapacağınızı umarım ben tekrar yorumda belirtip sizlere bilgi vermek istemedim şimdiden yapmak isteyen örgü seven hanımlara kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.