TIĞ İŞİ ÇEYİZLER İÇİN GÖSTERİŞLİ BİR HAVLU UCU ANLATIMIYLA BURADA



Sevgili hanımlar yine çok güzel  biraz ağır bir havlu kenar örneği ile  yapılış anlatımını hazırladım ve paylaşıp siz el işi sevenlere fikir olsun istedim.

Evet yine çok güzel değişik oya gibi işlenen bir havlu kenar örneği sundum yapım aşamasını izleyerek yapacağınızı umarım çok gösterişli olsun isteriz ya çeyizler işte çok gösterişli bir tığ işi havlu kenarı sizlere fikir olsun.

Arkadaşlar öncelikle şunu söylemeden geçmek istemedim sayfamı takip ederek her yeni ve güzel ağır veya biraz kolay modellerden haberdar olmak isterseniz sayfama üye veya takip etmeniz yeterli olacaktır her zaman en güzel modellerden sizlere haberdar ettiğimi düşünerek fikrimi söylemek istedim yapım aşamasına gelince her modelin anlatımı olan video paylaşmaktayim ve sizlerde izleyerek yapacağınızı düşünüyorum yorum yazarak anlatmaktansa video anlatımını izlemenizi tavsiye ederim çünkü herkesin çalışma tekniği farklı ve her ne kadar yazarak sizlere sunmak doğru olmayacağını düşünerek izlemenizi öneririm.

Yine güzel modelden bahsedersek çok güzel olduğunu sizlerde görüyorsunuz ve bu modeller ile oya ucu da yapabilirsiniz nasıl mı işte size fikir .

Oya olarak bu bolumu kullanabilirsiniz sayılarını azaltarak güzel bir oya olacaktır.hem oya olusun hem havlu kenar olarak kullanabilirsiniz çok güzel olduğunu düşünerek fikir olsun diye paylaştım.

BU güzel modeli el işi yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.