MOTİFLİ KELEBEK MODELLİ LİF ÇALIŞMASI VİDEO ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel yeni lif modelin yapılışını sizlere sunmak fikir olsun olsun istedim ve tapım aşamalı video paylaştım.

Sevgili hanımlar yeni tasarım olan bu güzel motifli lif çalışmasını umarım beğenecek ve sizlerde yapacaksınız sizlere kolay olsun diye video paylaştım izleyerek sizlerde bu güzel motifli lif çalışabilirsiniz bu güzel görsel olarak diğer çalışmalara süs olarak yapabilirsiniz tek motif kelebek yapıp bir buz dolap magnet olarak yapabilirsiniz yine biraz kalın iple çalışıp anahtarlık olur fakat bu model nasıl olur derseniz tek motif sayılarını az yaparak sadece model görsel olsun sizlerde böyle çalışma yapabilirsiniz .

Biraz bu güzel motifli lif modelin yapılışı ve neler yapalım diye konuşmak gerekirse yorum yapalım biz bu modeli çeyizlik  lif lif olarak düşünebiliriz veya sipariş olarak çalışan örgü sevenlere bu model ile çok sipariş alacağınızı düşünerek sizlere fikrimi söylemek istedim.

Arkadaşlar bize bu güzel çalışmayı tasarlayan ve yapılışından kolay olsun diye anlatımını sunana suzan hanıma buradan çok teşekkür ederim.

Yine değişik ve güzel modellerden bakıp fikir edinmek isterseniz sayfamda değişik modelleri paylaşmıştım bakıp fikir edinebilirsiniz yeni ve çok güzel modeller mevcut olduğunu düşünüyorum sizlerde yorumlarınızı beklerim.

 

BU GÜZEL MODELİ YAPACAK OLAN SEVGİLİ ÖRGÜ SEVEN HANIMLARA ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN KEYİFLE ÖRÜN.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.