DANTEL GÖRÜNÜMLÜ HARİKA ÜÇGEN ŞAL MODELİN YAPILIŞI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel dantel gibi işlenen tığ işi üçgen şal modelinden bahsedelim istedim yapım aşaması video paylaşarak sizlerde yaparken izleyerek çok kolay çalışacağınızı umarım .

Bize bu güzel rengiyle harika üçgen şal modeli fatma hanım hazırladı ve bende sizlere fikir olsun diye video anlatımını paylaştım.

En güzel ve değişik örnekleri sizlere sunarken bende sizlerden yorumlarınızı ve modelleri paylaşmanızı beklerim.

Arkadaşlar değişik yine çok güzel modeller olan şal modelleri sayfamda ve kanalım orgutarifleri,de mevcut bakarak fikir edinebilirsiniz bu güzel model ile dantel çalışa bilirsiniz.

arkadaşlar bu model ile yelek de çok güzel olur veya bir etol şal çalışabilirsiniz bluz olarak yapabilirsiniz çok güzel ve her renkle de çalışabilir  bir örnek .

Sayfamı takip ederek yeni ve değişik modellerden haberdar olursunuz  en güzel ve yeni modellerden sizlere sunuyorum diye düşünüyorum .

Bazet model güzel fakat anlatımla anlamaya biliriz bana yorumlardan ulaşıp sizlere yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın her örnek için geçerli fikirlerimi sunayım istedim şimdi bu güzel ve değişik modeli yapacak olan sevgili tığ işi sevenlere şimdiden kolay gelsin.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.