FISTIKLI VE ÇOK KOLAY GÖSTERİŞLİ ŞAL ÖRGÜ TIĞ İŞİ BURADA VİDEO ANLATIMLI



Sevgili örgü sevenler yine gösterişli kolay ve tığ işi olan bir mevsimlik şal modeli hazırladım yapım aşamasıyla sizlere fikir olsun diye paylaştım.

Arkadaşlar mevsimi olduğunu düşünerek bu güzel biraz serin havalarda çok ihtiyaç duyarız ve yapım aşamasıyla sizlere yapmanız için kolay olsun istedim şal ipi olarak yapılan bu güzel fıstıklı lif modelini sizlere sundum değişik örneklerden de bakmak isterseniz sayfamda var ziyaret ederek fikir edine bilirsiniz bir çok değişik örneklerden bulabilirsiniz.

Yine bu mevsim geçişlerde kullanabileceğimiz şiş örgü yelek hırka olarak kanalım orgutarifleri de bulabilirsiniz hem tığ işi hem örgü şiş olarak paylaştım sizlerde sayfamı ve kanalımı ziyaret etmeniz yeterli olacaktır.

Bize bu güzel kolay lif modelini fatma hanım sundu buradan teşekkür ederim sizlerde yapılışına bakarak çok rahat yapacağınızı umarım.

BU GÜZEL ÇALIŞMA NASIL YAPILIR.

7 zincir çekerek yuvarlağı oluşturuyoruz  3 zincir çekip 3 trabzan yaparak 2 zincır çekerek aynı yere batarak 3 trabzan yapıp 2 zincır  4 adet 3  lu trabzan yapıyoruz kenar olarak balık sırtı şeklinde 3 2 adet trabzan yaparak 4 zincir çekip zircır olan tarbzanların arasına batıp yine zincir çekip 3 trabzan yaparak devam edilir zincirler ile aralarına fıstık çalışarak devam eder daha kolay çalışmak isterseniz video anlatımını izleterek yapacağınızı düşünüyorum şimdiden siz örgü sevenlere kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.