TOMURCUK GÜLLÜ FIRFIRLI LİF MODELİN GÖRSELİ İLE YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel fırfırlı renkleri ile harika çok sipariş alacağınız bir lif modeli hazırladım .

Renkleri ile harika lif modeli sizlere sundum yapım aşamalı video izleyerek tam detay olarak sizlerde kolay yapacağınızı düşündüm değişik modelleri sizlere fikir olsun derken hemde model konusunda yardımcı olayım isterim onun için en güzel yeni modellerden haberdar olmak isterseniz sayfamı ve kanalım olan orgutarifleri,ne abone olun ki yeni paylaşımlarım dan haberdar olursunuz.

Arkadaşlar bu güzel lif modeli bizlere hazırlayan ve yapılışını anlatarak video sunan suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim her zaman ki gibi en değişik görseller ile sayfamı süsleyen suzan hanım sizlerde video anlatımını izlemenizi öneririm.

BU modeli uzun lif olarak da çalışabilirsiniz öncelikle fırfır çalışmasını bir çok yerde kullanacağınızı düşünüyorum hem lif modellerde hemde bir bebek battaniye kenarına kullanabilirsiniz değişik çalışma tekniği olduğunu düşünerek fikrimi sunmak istedim yapım aşamasını anlatan yorum yapmadım çünkü video anlatımını paylaştığımdan izleyerek daha kolay yapacaksınız .

Bu güzel çalışma tekniği ile sizleri baş başa bırakmak isterim şimdi bu güzel lif modelini yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.