YALANCI HASIR ÖRNEĞİN HIRKA ÇALIŞMASI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzelyalancı hasır örneğin hırka çalışması değişik bir örneğim den hırka çalışarak sizlere görsel hazırladım ve yapım aşamalı video sundum.

Arkadaşlar bir önceki video paylaşımım da sizlere yalancı hasır örneğin yapılışından bahsetmiştim şimdi ben bu örneği kızıma hırka olarak reglam kol çalışmasını yaparak bir hırka yaptım çok güzel oldu sizlerde yapacak olursanız .

Hem yapım aşamasını hemde reglam kola yapılış görselini sizlere paylaştım tam detay olarak anlatımı yapmadım sadece yapılışı olan örneği n video paylaştım birde görsel olarak nasıl hazırladım.

Kısa bir video çekerek sizlere paylaştım umarım sizlerde beğenerek yapacaksınız şunu söylemek isterim ip çok fazla kullandım çünkü hasır modelinde geri dönerek  çalışma olduğu için çok ip kullanılıyor fakat o kadar güzel dokusu var.

Kaşe mont gibi kalın ve sıcak tutacaktır kızım okula gittiği için giysin diye yaptım hemde renk olarak okul formasına uyumlu renk seçmek zorunda kaldım sizler daha canlı renkler kullanabilirsiniz hele ki küçük çocuklar için bir uyku tulum gibi harika olacaktır sizlerde yapmanızı öneririm.

Arkadaşlar bu modeli yapacak olursanız video anlatımını izleyerek yapabilirsiniz dediğim gibi istediğiniz yerde kullanabilirsiniz şapka ile atkı çok güzel olur sıcak tutar bebek battaniye yapabilirsiniz.

Umarım bu güzel yalancı hasır örneği ile görsel olarak anlatımlarım dan memnun kalırsınız yine değişik örnekler var kanalımda orgutarifleri bakarsanız.

Değişik örneklere sahip olursunuz abone olarak her paylaşımdan haberdar olacağınızı unutmayın yapmak isteyen sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin keyifli örgüler dilerim.

ÖRGÜ HIRKA MODELİ HASIR ÖRGÜ YAPILIŞ ANLATIMLI
ÖRGÜ HIRKA MODELİ HASIR ÖRGÜ YAPILIŞ ANLATIMLI

YALANCI HASIR ÖRNEĞİN ÖRGÜ YAPILIŞ ANLATIMLI VİDEO

YALANCI HASIR ÖRNEĞİN HIRKA ÇALIŞMASI
YALANCI HASIR ÖRNEĞİN HIRKA ÇALIŞMASI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.