ÇOK GÜZEL AJURLU ÇEYİZLİK YELEK ÖRNEK ANLATIMIYLA PAYLAŞTIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel değişik bir örgü modeli hazırladım ve yapım aşamasını sizlere anlatımını yaparak video sundum.

Değişik örgü modelleri sevdiğim için sizlere de değişik ve güzel modellerden fikir edinmenize yardımcı olmak istedim sizlerde bu güzel modeli umarım beğeneceksiniz yorumlarınızı beklerim .

Arkadaşlar yapılışını tekrar sizlere yorum yazarak değil de sizler anlatımı olan video izleyerek ve aralarda durdurarak yapabileceğinizi düşünüyorum .

Çeyizlik yelek örneği

Çok kolay fakat karışık olarak görünümlü olduğu sizleri yanıltmasın zor hiç bir şey olmadığını düşünüyorum çünkü bu modelleri ben hepsini çalışarak en kolay yöntemle sizlere sunmaktayım tabi ki yapamaz olursanız yardımcı olacağım sizlere modelde yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın.

Her model zor görünümlü gelebilir fakat örnek ilk kurulumunu doğru yapılırsa devamı kolay olacağını unutmamalı her örgüde olduğu gibi bu model de kazak,hırka ,şapka,yapabilirsiniz bir önce ki sayfamda tığ işi bir etek paylaştım bu modelle de yapabilirsiniz şiş ile çalışarak harika olacağını söylemeden geçemedim.

Her zaman bahsederim ki örnekler bir yerde kalmasın diye evet kalmamalı çünkü değişik olarak görsel arasanız sizlerde bu yelek olarak değil de etek olarak yaparsanız al sana değişik örgü model işte dersiniz bence denemelisiniz küçük olarak yap çocuğuna veya bir bebek olsun sonra kendine yapabilirsin denemek için küçükle yapmalı ki hem çok çabuk yapılır hende görsel olarak görmüş olursunuz.

Bu güzel örgü modeli yapmak isteyen siz örgü sevenlere kolay gelsin keyifli örgüler dilerim yorumlarınızı beklerim .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.