PANDA FİGÜRLÜ BEBEK PATİK MODELİN ANLATIMLI VİDEO



Sevgili örgü sevenler kışın yaklaşmasıyla bebekler için harika patik modellere bakarak yapım aşama izleyerek kendi çocuklarımıza figürlü patik yapalım.

Şiş ile harika görseli olan bu güzel patik çocuklarında dikkati çekecek ve giymek isteyecektir.

Yapım aşamasını paylaştım izleyerek sizlerde isterseniz hediye olarak yapın isterseniz kendi çocuğunuza torunlara veya yeğenlerine yapabileceğiniz güzel bir patik modeli.

 

 

Panda figürlü olması görselde güzel olarak görüyoruz birde bu figürü şapka ile atkı yaparak tam kombin yapabilirsiniz harika olur belki de diğer kanallarda atkı yapılarak paylaşmışlardır sizler sadece panda nasıl çalışılır  olarak bu patiğ,e bakıp kendiniz diğer yerlerde uygulayabilirsiniz.

Arkadaşlar yine değişik patik modeller olarak sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz yeni yürüme patik olsun büyük küçük her yaşa göre patik modellerden bulabilirsiniz sayfamda isterseniz bakarak yapılışları ile paylaşım yapmıştım .

Yeni ve güzel modelleri sizlere sunduğumu düşünerek fikirlerimi paylaşıyorum sizlerde yorumlarınızı beklerim .

   

Değişik görselleri bakarak yapılışını yapacağınızı umarım.

Tığ işi çalışmasıyla panda eldiven modeli görsel olarak paylaştım şiş ile yaparak bu patik modeli tam kombin olarak hazırlayabilirsiniz atkı olarak tığ işi paylaşımda bulunmaktayım fakat sizler şiş ile yapacağınızı düşünüyorum .

TIĞ İŞİ MODELLER OLARAK SİZLERE GÖRSEL OLSUN VE SİZLER BU FİGÜRLERİ ŞİŞ İLE YAPMANIZI ÖNERİRİM.

Bu güzel panda figürlü modelleri yapacak olan sevgili örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.