BAŞAK ÖRGÜ MODELİN BENZER SAÇ ÖRGÜ ÖRNEĞİN YAPILIŞ ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel başak örneğe benzer bir saç örgü örneği ile yapılışından bahsederek sizlere fikir olsun istedim.

Değişik bir saç örgü modeli sizlere bahsetmek isterken çok kolay ve gösterişli olduğunu söylemeden geçemedim yapım aşamasını sizlere anlatarak yapılışında kolay olsun istedim yine kanalım olan orgutarifleri de değişik örgü örneklerden bahsettim bakarak değişik örneklerden fikir edinebilirsiniz.

Evet değişik örnekleri sizlere paylaşmak için burada olduğumu unutmayın kanalıma abone olarak diğer örneklerden haberdar olursunuz yada sayfamı takip veya üye olarak da bu güzel model ile anlatımlardan haberdar olacaksınız .

Biraz örgü modelimizden bahsedelim nasıl yaptım ve nerede kullanabiliriz .

Evet önce örnek sayımız kaç

örneğimiz 9 ve katları olan örneği ayıran 2 veya 3 sayıdan oluşur .

NASIL BAŞLANIR

Önce ilmeğimizi bir ter bir düz olarak lastik yapalım sonra örneğimizi kuralım iki ilmek kenar ilmek olarak ters olarak örelim 9 ilmek düz olarak örelim yine arasına 2veya 3 ters ilmek olarak örelim ve model kurulumuna aynı şekilde devam edelim .

Arka yüzü örmek için ters olan ilmek ters düz olan ilmek düz olarak 5 sıra örelim .

Örgü burgu nasıl yapalım.

İKİ TERS KENAR İLMEK ÖRELİM .Düz iki ilmek şişten çıkaralım diğer şişteki ilmekten iki ilmekle çapraz yapalım alırken ilmeği ilk iki ilmek alta gelecek şekilde yapalım 4 ilmeği burgu yapıp bir ilmek düz örerek diğer düz ilmekleri yine burgu yaparak devam edelim yine iki ilmek sitem çıkar iki ilmek ile burgu yap önce arkadaki ilmek ör sonra öndeki burgu olduğu için arkada kalır onu örelim ve bu şekil devam edelim.

Evet arkadaşlar bu güzel modeli yapmak isterseniz sayfanın sonunda anlatımlı video paylaştım sonuna kadar izleyerek yapacağınızı umarım şimdi yapmak isteyen örgü sevenlere keyifli örgüler dilerim.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.