TIĞ İŞİ CİCİ BİR HAVLU KENAR MODELİN YAPILIŞ DETAY ANLATIMI



Sevgili el işi sevenler yine yeni ve çok güzel çeyiz için bir havlu kenarı örneği hazırladım ve sizlere paylaştım değişik ve görseli ile harika bir model olduğunu düşünerek sizlere sundum.

Çeyizlerde her zaman en güzel model seçilir işte en güzel model işte çeyiz için havlu kenarı .

Ucunda ki çiçek motifi bir oya modeli olarak kullanabilirsiniz yada dantel ucu olarak pike yapabilirsiniz her zaman derim ya örnek bir yerde kalmasın diye işte değişiklik yapacağın görsel modeli.

Dilim sayısını çoğaltarak ucunda ki oyaları iki değilde beş yaparsanız dantel olarak büyütüp güzel bir pike takımı yapılırsa harika bir örnek olacaktır derim ya model bir yerde kalmasın işte bu modelle değişik görsel yaratabilirsiniz .

Bir önceki sayfamda sofra bezi olarak sizlere oyasından bahsetmiştim bu modeli de ucuna dikebiliriz tam çeyizlik olacaktır.

 

Yaka kısmına kurdele geçecek işlem yapılsa da çok değişik olur isterseniz sizler yapabilirsiniz ucunda ki oya renkli ipler ile çalışarak çok güzel tülbent oyası olarak çalışabilirsiniz .

Değişik havlu ucu düşünecek olursanız sayfamda bulabilirsiniz iğne oyası ve tığ oyası ve bir çok havlu ucu oyalar dantel olarak paylaştım bakarak fikir edinebilirsiniz üye değilseniz takip ederek bir çok yeni örneklerden haberdar olacağınızı unutmayın kanalım dan da bakarak ve abone olarak model konusunda bilgileneceğinizi unutmamanızı öneririm şimdi bu güzel cici bici havlu kenar örneği yapacak olan arkadaşlara şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.