PONPON LİF MODELİN TAM DETAY ANLATIMINA BAKALIM



Sevgili örgü sevenler yine çok güzel ve çok kolay bir lif çalışmasıyla sizler,leyim sizlere en güzel değişik örneklerden haberdar etmek için burada olduğumu unutmayın değişik modelleri olan lif örnekler için sayfamı ziyaret ederek bulabilirsiniz her zaman en güzel modellerden sunduğumu düşünerek sizlere fikir amaçlı paylaşımlar yapmakta olduğumu düşünüyorum sizlerde bu el işleri ve örgü modellerden yorumlarınızı esirgemeyin.

Bu güzel çalışmasını hazırlayan suzan hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim çok güzel anlatımıyla sizlerde izleyip yapacağınızı umarım eğer yapmakta zorlanırsanız yine yorumlardan bana ulaşıp sizlere fikir verebilirim .

Ponpon lif çalışmasında model olarak harika görsel oldu hazır liflerden daha sağlıklı olduğununu düşünerek sizlerde rengarenk iplerle çalışabilirsiniz hem kolay hem çok çabuk yapılan gösterişli lif modeli lif çalışma hep aynı olur fakat bu çok güzel oldu

Ponpon lif yapımından bahsedersek iki renkli ip ile tığ makas gerekli olduğunu söyleyerek yapılış sayısına gelince anlatımlı video paylaştım suzan hanımın detaylı anlatımını izleyerek kolayca yapabilirsiniz.

Bir önceki sayfamda yine değişik fırfırlı lif çalışmalardan bahsetmiştim o modellere de bakarak fikir oluşturabilirsiniz.

Diğer sayfalardan bakıp değişik örneklere sahip olabilirsiniz bir çok değişik örgü ve el işleri paylaştım yeni modellerden bilgi edinerek modellerden faydalanabilirsiniz.

Arkadaşlar lif çok kolay bir çalışma olabilir fakat desen uyarlamak çok kolay değil renklerin geçişleri ve renklerin uyumu de örnek kadar önemli çünkü modelleri gösteren bir yerde renkler olduğunu unutmamak lazım.

Şimdi bu güzel ve sağlıklı ponpon lif modeli yapacak olan örgü sevenlere şimdiden iyi seyirler keyifli örgüler .

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.