İPLERİN DANSI RENKLİ ÇEYİZLİK ÇOK KOLAY LİF MODEL ANLATIMI



Sevgili örgü sevenler renklerin dansı olan bu güzel çeyiz,lerinizi de süsleyecek kolay bir lif modeli hazırladım ve yapım aşaması olan video paylaşarak sizlere fikir olsun istedim.

Değişik renkler le çalışılan bu güzel lif modeli umarım sizlerde beğenip yapacaksınız eğer yapacak olursanız video anlatımını sonuna kadar izlemenizi tavsiye ederim.

sayfamda değişik lif ve diğer el işleri,örgü modellerine bakarak model konusunda bilgi alabilirsiniz her zaman en güzel en yeni modelleri paylaşıyorum düşüncesiyle sizlere şunu söylemek isterim sizlerde yorumlarınızı esirgemeyin ki daha nasıl ve sevgili el işi sevenler benden hangi modeller ister ve yardımcı olmam lazım bilmek isterim .

Renklerin ne kadar önemli olduğunu bu güzel renkli liflerden anlamış olmalısınız renklerin geçişlerinde dikkat etmeniz gereken şu uyumlu renkleri seçmektir.

Bize bu güzel modeli hazırlayan ve yapılışında kolay olsun diye anlatımını yapan arzu hanıma buradan teşekkürlerimi iletirim.

Arkadaşlar yakında yine çok güzel örgü modelini sizlere paylaşacağım kanalıma abone olmayı unutmayın yeni ve çok güzel modellerden haberdar olmak için zil butonu aktif hale getirerek her paylaştığım modellerden haberdar olacağınızı unutmayın .

Evet arkadaşlar bu güzel renkli lif modelini beğen,ip örmek isteyen örgü sevenlere şimdiden kolay gelsin.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.