TIĞ İŞİ OYA MODELİN YAPIM AŞAMASI İLE BURADA



Sevgili el işi sevenler sayfama çok güzel fıstıklı bir oya model ile yapılışını anlatan video paylaşarak devam etmek istedim.

Tülbent oyası olarak kullanacağınız bu model çeyizlerinizi de süsleyecek olduğunu unutmadan çeyiz için model arayanlara fikir olsun istedim yapılışına gelince yapım aşamalı video paylaştım izleyerek çok kolay yapacağınızı umarım .

Bize bu güzel modeli oya hanım hazırlayıp yapılışını anlatarak bizlere yapılışında kolaylık olacağını düşünüyorum.

Arkadaşlar bizi takip ederek bir çok örgü el işleri modeller ile yapım aşamalarına sahip olursunuz sayfamda aradığınız her türlü örnek var bakarak modellerden bilgi edinebilirsiniz .

Bir önceki sayfamda yine çok güzel havlu oya ucu paylaşmıştım yorumumda şunu söylemek istedim oya her zaman her yerde yapabiliriz bazı oyalar havlu ucu olarak paylaştım fakat sizler bu modellerden tülbent oyasına uyarlayabilirsiniz .

Değişik model olsun isterseniz işte benim fikrim havlu ucunu oya ya çevirelim nasıl mı havlu ucu ipleri biraz kalın olur siz oya ipi ile  yaparsanız oya olarak kullanabilirsiniz tabi ki havlu ucunda sadece oya kısmını kullanabilirsiniz çok güzel oyalar yapabiliriz diye düşünerek ve ben kendim uyarlayarak bilgilerimi sunuyorum.

Evet arkadaşlar yine bu modellerden yapamaz olursanız yardımcı olmak için burada olduğumu unutmayın şimdi bu güzel oya çalışmasını yapacak olan oya severlere şimdiden kolay gelsin k

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.